News

Een 2e FucktheSun in een jaar? Zeker!

Na het daverende succes van eerder dit jaar zijn we nu alweer terug! We gaan er weer 48 uur vol voor. Gamen, gezelligheid en nog meer gamen. We beginnen net als de vorige keer op vrijdag en gaan weer tot zondag door. De kaartjes zijn per direct te krijgen dus ga snel naar de ticketpagina en koop uw dagverse kaartjes voor Fuck the Sun. We are expecting you!

De kaartjes zijn per dag te krijgen of de volledige 48 uur wat je natuurlijk niet wilt missen. Mocht je nog goede ideeën hebben voor leuke activiteiten drop ze in de Discord!

Je bent uitgenodigd voor ons feestje op 18,17 en 19 November. We brengen je niet thuis na afloop. We gaan niet vertellen wat we gaan doen maar vergeet je zwembroek niet!

Koop je kaartje snel! KLIK HIER

We zijn terug en grootser dan ooit!

Na een korte afwezigheid zijn we alweer terug! Na het daverende succes van de vorige keer gaan we niet 24 maar 48 uur lang gamen! Nou schrik niet, het is ook nog steeds mogelijk om 1 dag te komen. Maar geef toe meer gamen = meer beter! Dit grote spektakel vind plaats van 3 maart 17:00 tot en met 5 maart 17:00.

Bij je kaartje zitten voor de 2 dagen drinken en eten in begrepen maar mocht je specifieke dingen willen moet je dit zelf meenemen! Ook wij ontkomen niet aan de inflatie en hebben hierom helaas de prijs van een kaartje moeten verhogen.

Vergeet niet je stoel mee te nemen als je niet op een klapstoel wil zitten. Als het niet duidelijk is wat je zelf mee moet nemen kijk even naar de paklijst op de website, met verdere vragen kunnen jullie op de Discord van Fuck the Sun terecht.

Vergeet je kaartje niet te kopen via de ticketshop:

KLIK HIER ECHT WAAR!

We zijn terug!

Na jaren van afwezigheid kunnen wij vol van blijdschap vertellen dat we zwanger zijn! De geboorte van de volgende fuck the sun is op 26 november. We heten jullie natuurlijk allemaal van harte welkom (wel een kaartje kopen natuurlijk)! We gaan met zijn allen weer 24 uur lekker gamen, wij hopen dat jullie net als ons weer allemaal even enthousiast zijn.

Koop snel een kaartje via de volgende link:

Klik hier!

KOOP DAN!

fuck the sun is om de hoek!

Beste kijkbuiskinderen,

over 4 weken is het alweer tijd voor de leukste lan Party van Sassenheim van zaterdag 7 december tot zondag 8 sluiten we ons weer 24 uur op in de ouderwets gezellige fascinus voor een weekend gamen.
Ondertussen is de kaart verkoop gestart , Koop daarom ook nu je kaartje op

https://fuckthesun.nl/tickets
We gaan het weer gezellig maken en hopen jullie allemaal te zien op 7 december

Fuck the sun 6 is een feit!

Het is alweer zover de 6de editie van fuck the sun!
Dit jaar is fuck the sun van 7 op 8 december, het perfecte weekend om lekker te gaan gamen.
Ook dit jaar gaan wij weer 24 uur door. Eigen consumpties zijn toegestaan, met uitzondering van sterke drank.
De bar gaat tijdens de LAN niet open dus wij raden aan zelf drinken mee te nemen.
Wij zorgen voor wat frisdrank en wat lekkers te snacken

6e editie fuck the sun

We zijn momenteel druk bezig om de datum vast te zetten voor een nieuwe editie voor fuck the sun. Wij hopen dat jullie er even veel zin in hebben als dat wij erin hebben. Mochten jullie nog suggesties hebben voor de nieuwe editie van fuck the sun dan horen wij dat graag, laat je suggesties achter op onze facebook pagina of discord server.

Nog geen lid van onze discord server? Join snel: https://discord.gg/NnWxMwX

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor de 5e editie van fuck the sun is weer begonnen.
De kaarten kosten dit jaar €10,-. Wees er snel bij want op is op.
Voor de entree regelen wij dat er voldoende te eten is voor iedereen en de toegang tot de LAN-Party.

Koop hier je kaartje!

FEEST! 5de editie fuck the sun

Jahoor ook dit jaar gaat het weer door. Het is alweer de 5de fuck the sun!
Dit jaar is fuck the sun van 8 op 9 december, we hopen dat jullie allemaal ook weer zin om hebben om te komen gamen!
Ook dit jaar gaan wij weer 24 uur door. Eigen consumpties zijn toegestaan, met uitzondering van sterke drank. De bar gaat tijdens de LAN niet open dus wij raden aan zelf drinken mee te nemen. Wij zorgen voor broodjes en frituur.

4e editie Fuck the sun

Dit jaar vind Fuck the Sun iets later in het jaar plaats. Deze editie is van 2 op 3 december 2017. Wij hopen dat jullie ook allemaal zin hebben en met zijn allen weer gezellig komen gamen! Ook dit jaar gaan wij weer 24 uur lang gamen. Dit jaar is er voor het eerst een website waarop de laatste updates rondom Fuck the Sun worden geplaatst.

Verdere informatie rondom het evenement volgt!